Sencon d.o.o.

Odlučili ste promjeniti izgled prostora u kojem boravite? Posjetite nas u Senconu gdje ćemo Vam savjetima pomoći u oblikovanju Vaše PVC stolarije.

 

Prema individualnim potrebama kupaca proizvodimo PVC prozore, balkonska i ulazna vrata, otklopno-klizne, harmo- i podizno-klizne stijene, rolete i grilje u bijeloj boji i u širokoj paleti drvo dekora. Nudimo i aluminijske grilje u svim standardnim RAL bojama i nekoliko drvo dekora.

Zatvaramo balkone i loggie i proizvodimo rolete na izbačaj. Svu PVC stolariju proizvodimo i u izvedbi sa vanjskim aluminijskim oblogama plastificiranim u željeni standardni RAL.

Na tržištu PVC stolarije poslujemo od 1992. godine i kontinuirano razvijamo svoje proizvode prema zahtjevima kupaca.

Naš proizvodni pogon i izložbeno prodajni salon nalazi se u Buzinu, uz silazak sa zagrebačke obilaznice u smjeru Velike Gorice.

Osjećajte se sigurnije i udobnije uz Sencon PVC stolariju i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda.

Riječ direktora

Dragi kupci,

Svi koji razmišljate o promjeni postojeće dotrajale stolarije i o pobošljanju energetske učinkovitosti Vaših objekata, obratite nam se sa povjerenjem i ispunit ćemo u punoj mjeri Vaša očekivanja. Naše dugogodišnje iskustvo, ljudski potencijal i visokokvalitetni CNC strojevi jamstvo su kvalitetne usluge.

Vaš pouzdan partner,

Sencon d.o.o. – PVC stolarija

Danijel Anić

dipl.ing.stroj.

Zašto naručiti PVC stolariju u Senconu:

Tim sa dvadesetogodišnjim iskustvom garancija su kvalitete

Vrhunski profil Trocal 76

Vrhunski CNC upravljani strojevi za proizvodnju stolarije

Brza, kvalitetna i precizna usluga

Pristupačne cijene

Sencon u slikama

NAŠI KUPCI