U proizvodnji PVC stolarije Sencon surađuje sa Trocalom, jednim od vodećih i najiskusnijih proizvođača PVC profila za prozore i vrata.

Trocal je 1954. godine proizveo prvi serijski PVC prozor u svijetu i od tada neprekidno razvija nove profile prateći zahtjeve tržišta i koristeći novije i napredne tehnologije.

Strategija Trocala je proizvoditi visokokvalitetne i stabilne profile čije karakteristike će konačnom proizvodu osigurati odličnu čvrstoću, pravilno nalijeganje krila i dovratnika, stabilnost od izvijanja, postojanost boje, dobro brtvljenje…

 

PVC prozore, balkonska i ulazna vrata, otklopno-klizne, harmo- i podizno-klizne stijene izrađujemo iz sljedećih sustava:

 

 

Trocal 76 istinski pruža udobnost spojenu s atraktivnošću i najvišim sigurnosnim standardima, zadržavajući iznimnu ekonomičnost i brigu o vašim troškovima.

TROCAL 76 – ponekad nam jednostavno treba nešto više.

Download: Trocal 76 web.pdf

 

Kombinacijom različitih izvedbi PVC stolarije, postižu se nebrojene mogućnosti boja kako sa unutarnje tako i sa vanjske strane Vaše PVC stolarije.

 

AluClip – Jedinstveni spoj PVC-a i aluminija

Suvremena gradnja stavlja pred sustave prozora i vrata mnoštvo zahtjeva, pri čemu su vrhunska toplinska i zvučna izolacija samo osnovni kriteriji. Dizajn, visoka stabilnost, ekonomičnost, široke mogućnosti korištenja boja predstavljaju podjednako važne točke pri odabiru odgovarajućeg sustava PVC stolarije. Ideja o kombiniranju pozitivnih svojstava PVC prozora (superiorna izolacijska svojstva, ekonomičnost) i aluminija (unutarnja čvrstoća, stabilnost, proširene mogućnosti korištenja boja) rezultirala je nastankom AluClip sustava.